Om Mad med Hjertet

Vores filosofi

Vi tilbereder gratis måltider til dig i op til 20 uger. Har I brug for yderligere måltider finder vi ud af det. Hos Mad med Hjertet går vi ind for bæredygtighed, og alle vores måltider tilberedes derfor af råvarer som vi har fået doneret af lokale supermarkeder.

Det er fine, gode råvarer der ellers ville være blevet smidt ud. Det kan for eksempel være en pose appelsiner, hvor en enkelt appelsin har fået et stød, men hvor resten af appelsinerne er perfekte.

Udlevering

Vi udleverer måltiderne hver mandag mellem kl. 16.30 i Kokkedal kirke, Sognegården, Højmose Vænge 2A, 2970 Hørsholm. Har du ikke mulighed for at afhente selv, så kontakt os for at finde en alternativ mulighed. Alle mennesker bosat i Nordsjælland og som er indenfor ovenstående målgruppe kan modtage måltider. Vi forholder os ikke til religion, etnicitet etc.​

Det lavpraktiske

“Mad med Hjertet” er en non-profit organisation, der på frivillig basis tilbereder sunde, velsmagende aftensmåltider til familier og enkeltpersoner, der er ramt af kritisk sygdom eller dødsfald i den nære familie.

Vores kongstanke er at hjælpe mennesker i krise samtidig med, at vi reducerer madspild. Vi har derfor indgået aftaler med lokale supermarkeder om, at vi må aftage deres overskudsvarer, som vi så tilbereder måltider ud af. Vi har desuden startet samarbejde med stifter af Stop Spild af Mad, Selina Juul, hvor vi aftager varer der ellers ville gå til spilde.

Vi lægger os hårdt i selen for sikre, at de måltider og råvarer der er i overskud bliver afsat. Det gør vi blandt andet ved at annoncere på de sociale medier, hvorefter overskudsmåltider bliver afhentet, og dermed undgår at ende i skraldespanden. På sigt er ambitionen at køre måltiderne ud til de familier, der ikke selv har mulighed for at afhente måltiderne.

Det er vigtigt for os, at projektet er bæredygtigt på alle niveauer – både menneskeligt og miljømæssigt – og emballagen til vores måltider er derfor lavet af bionedbrydelige og genanvendelige materialer.

– Pernille Rask, Indehaver af Mad med Hjertet