”Mad med Hjertet” er en non-profit organisation, der på frivillig basis tilbereder sunde, velsmagende aftensmåltider til familier og enkeltpersoner, der er ramt af kritisk sygdom eller dødsfald i den nære familie.

Vores kongstanke er at hjælpe mennesker i krise samtidig med, at vi reducerer madspild. Vi har derfor indgået aftaler med lokale supermarkeder om, at vi må aftage deres overskudsvarer, som vi så tilbereder måltider ud af. Vi har desuden startet samarbejde med stifter af Stop Spild af Mad, Selina Juul, hvor vi aftager varer der ellers ville gå til spilde. Det er vigtigt for os, at projektet er bæredygtigt på alle niveauer – både menneskeligt og miljømæssigt – og emballagen til vores måltider er derfor lavet af bionedbrydelige og genanvendelige materialer.

Vi lægger os hårdt i selen for sikre, at de måltider og råvarer der er i overskud bliver afsat. Det gør vi blandt andet ved at annoncere på de sociale medier, hvorefter overskudsmåltider bliver afhentet, og dermed undgår at ende i skraldespanden.

På sigt er ambitionen at køre måltiderne ud til de familier, der ikke selv har mulighed for at afhente måltiderne. 

Vi holder til i sognegården i Kokkedal Kirke på Højmose Vænge 2A, 2970 Hørsholm. Alle mennesker bosat i Nordsjælland og som er indenfor ovenstående målgruppe kan modtage måltider. Vi forholder os ikke til religion, etnicitet etc.​

Youtube video om projektet:

Facebook
Instagram