Privatlivspolitik

Uddybende oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger

Vi er en forening drevet af frivillige og det er vigtigt for os, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger trygt og sikkert.
Som persondataansvarlig arbejder Mad med Hjertet konstant på at sikre, at vores platforme samt ydelser lever op til de krav der stilles til behandling af personoplysninger.

 

Sådan behandler vi personoplysninger om dig

Vi behandler primært dine personoplysninger til at identificere dig som måltidsmodtager, samt for at muliggøre kommunikation omkring modtagelse af måltider. Mad med Hjertet behandler personoplysninger ud fra de retslige forpligtelser vi har som forening.

 

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig

  • Vi indhenter almindelige personlige oplysninger, altså oplysninger som kan bruges til at identificere dig, såsom navn, e-mailadresse samt mobilnummer, for at opfylde betingelserne for at kunne indgå en aftale med dig.
  • Vi laver en egnethedsvurdering, ud fra de oplysninger, du som person har givet os i forbindelse med din ansøgning.
  • Mad med Hjertet kan gemme e-mailkorrespondance og telefonsamtaler eller på anden vis dokumentere den interaktion og kommunikation, du har haft med os.

 

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du/I modtager måltider fra os. Tidsrummet bliver altså fastlagt ud fra hver individuel aftale med dig som måltidsansøger.

Hvis du har spørgsmål vedrørende Mad med Hjertets retningslinjer for databeskyttelse, kan du kontakte os ved at sende en mail til: kontakt@mad-med-hjertet.dk.

CVR-nr.: 40678692